De kleuren van 2022 zijn fris, opvallend en vooral heel vrolijk.
Het resultaat? Een prachtige mix van kleuren. Van opvallend oranje tot fifty shades of blauw.

 

Fifty shades of blue

De kleur blauw gaan we in het voorjaar van 2022 in allerlei tinten tegenkomen. Van het welbekende denim blauw tot aan het lavendel blauw, de kleur blauw is hot en happening.
Door te kiezen voor een gehele look in blauw creëer je een punch effect, dat intens, levendig en tegelijkertijd stijlvol is.

 

 

 

Butterfly yellow

Hoewel we eerst pastelgeel zagen dat vervolgens overging naar kanariegeel, regeert dit seizoen de subtiele variant. Dit boterachtige geel is vrolijk en straalt tegelijkertijd een bepaalde rust uit. Uitkijken naar de zon!

 

 

 

Bubblegum

 

Bubblegum roze tot staat dit jaar bovenaan ons lijstje als het aankomt op positiviteit. De kleur is terug te zien in zowel prints en als combikleur in de collecties en wat zijn we daar blij om! Van abstracte patronen tot elegante basics, deze kleur wil je in je kledingkast hebben.

 

 

 

Orange baby

Oranje mag absoluut niet ontbreken tussen de modekleuren van lente/zomer 2022, zeker aangezien de straten tijdens de modeweken er vol mee liepen. Vind je een kledingitem te gewaagd? Draag dan een oranje accessoire om je outfit compleet te maken.

 

 


Appeltjesgroen

Groen staat voor duurzaamheid en positiviteit. Positiviteit geeft je een nostalgisch gevoel naar de natuur en hoop op een nieuwe start, wat we eigenlijk bijna allemaal nodig hebben na afgelopen jaren. Wij worden zeker vrolijk van deze trend.