We mogen voorzichtig weer wat stapjes in de wijde wereld zetten. 
Tijd om 'byebye' te zeggen tegen je homewear en de echte jij uit je kot en je kast te laten.

Of dacht je dat het niet veel uitmaakt wat je draagt?
Toch wel! Een fijne, mooie outfit heeft een positieve invloed op je humeur en zal je zelfvertrouwen een boost geven. Eens proberen?

We zetten enkele 'kleedjeopinénuitjekot' outfits op een rijtje zodat je instant mee bent met de nieuwe trends.
Zo kan je binnenkort weer modieus en stijlvol de dag plukken.

Een romantisch bloemenkleedje, een hippe wijde broek of lange rok? Ze hangen allemaal even hard te wachten om de wereld weer te ontdekken als jij. Time to shine!

 

Stijlvol uit je kot

Zeg het met bloemenkleedjes

Zomer! Dat zijn bloemen in je tuin, bloemen in de wei, bloemen in je haar én op je kleedje. Niks voelt zo vrouwelijk, sexy en luchtig aan als een mooi zomers bloemeZnkleedje. Of we nu op vakantie mogen of niet, elke keer je het uit je kast haalt, voel je jezelf op vakantie.

Combineer het met leuke sneakers, draag het met cosyknits of een jeansjasje op wat frissere zomerdagen, met sandaal met opgestoken haren op een zwoele zomeravond, ... Een bloemenkleed is het ultieme zomer fashion statement!

Kleedjes bloemen

 Zeg het met lange kleedjes

Van zomerse strandjurk tot elegante partydress, het lang kleed verovert vrouwenharten van iedere leeftijd.
Het is altijd stijlvol en elegant en bestaat in tal van varianten en stijlen.
Voor warme dagen is de lange jurk zonder mouwen in een licht satijn, katoen of jersey een echte aanrader. Een split zorgt voor draagcomfort en afhankelijk van de snit wordt de taillering voorzien door een lint, riem of versmalling van het model rond de taille.
Wanneer het lang kleed een effen kleur kent, oogt het stylish en ingetogen. Is het voorzien van felle kleuren of motieven krijg je een feestelijke en vrolijke look & feel. 

 

Stijlvol in je kot

Met een leuke outfit is je dag goed begonnen. Want ook als je een hele dag thuis werkt mag je er gestyled uitzien, uiteraard met het comfort van homewear.

Luchtige broeken met vroljke prints. Combineer ze met een eenvoudige top of blouse en je hebt meteen een elegante comfy outfit.

Makkelijke truien en comfy sweaters.
Perfect om een basic outfit mee op te vrolijken, of om lekker warm te hebben tijdens een wandeling of gezellige avond in de tuin.