Terwijl we nog wat genieten van de nazomer kijken we toch al uit naar de modetrends voor het najaar, herfst-winter 2021.
Wat gaan we dragen? WIj zochten het voor je uit, en komen met deze verrassende en draagbare trends.

Ga voor kleur!
Dit najaar zijn felle kleuren in effen stuks of prints weer helemaal in de mode. En dat is niet onbegrijpelijk, want na zo'n turbulente periode kan onze kleerkast (en onze mindset) wel wat vrolijke kleuren gebruiken. Ga voor één fel item of trek alles uit de kast en combineer verschillende felle items. Kleuren als groen, roos, lila, fuchsia en allerlei tinten blauw kan je dan ook terugbinden in onze winkel. De combinatie met verschillende aardetinten van wit, ecru, beige tot bruin en herfstkleuren zoals kaki, oranje en roest is dit najaar weer een grote trend.

Door al deze kleuren en verschillende stoffen en texturen te combineren, creëer je een prachtige look. Zachte sjaals en opvallende riemen maken je outfit helemaal af.

 

 

Faux fur
De diervriendelijke variant van bont, faux fur, is al jaren aan een opmars bezig. Ook deze winter ga je fake fur jassen in allerlei soorten en maten in het straatbeeld zien. Toe aan iets nieuws? Ga voor een aaibare jas in een aarde kleurtje, zoals beige of bruin. Met deze furry winterjas wil je jezelf de hele dag knuffelen.

 

 

Winters wit
De kleur wit en beige was vorig najaar reeds aanwezig, ook deze winter zal dit volop te zien zijn. Wit op wit, of beige op beige dragen kan gewoon. Dit zorgt voor een stijlvolle outfit die ook heel casual aanvoelt.

 

 

 

 Wijde broeken
Absoluut in de mode dit najaar en deze winter: de wijde broeken. Fijn voor in de winter omdat je er makkelijk laarsjes kan onder dragen. Maar ook voor de iets warmere dagen van 2021 is deze broek perfect. Met een hakje stijl je hem heel vrouwelijk. Een opvallende broek is altijd een goede manier om je outfit een twist te geven.

 

 

Debardeurs en een overshirt
Dé musthave voor dit seizoen is ongetwijfeld de debardeur. Het mouwloze wollen truitje is weer helemaal terug. Deze is eindeloos te stylen naargelang je persoonlijkheid. Het staat chique, elegant en kan gedragen worden boven een blouse of kleedje.

 

Wat ook heel nieuw is, is het overshirt. Je kan dit zeer casual dragen, maar ook formeel.
Het grote ruitpatroon is kenmerkend voor het overshirt. Dit kan je goed dragen met een effen t-shirt of souspull, een stoere jeans en bijvoorbeeld sneakers. Als je een effen overshirt kiest, bijvoorbeeld een corduroy versie, kan je hier een t-shirt onder dragen met een print. Tip-top gestijld voor het najaar!

 

 

Ook voor de heren is een overshirt een nieuw item. Gecombineerd met een t-shirt of rolkraag pull is dit een zeer draagbare vlotte stijl. We love it!