Succes begint bij een fantastisch team!

De grootste troef bij Succes fashion is het persoonlijk contact met de klanten. Wij leren de klant graag kennen, zo weten we eventuele voorkeuren van kleur of pasvorm. Daarom laten we jullie ook graag kennismaken met ons team!

 Zaakvoerders Joke & Kaat runnen Succes Fashion al meer dan 10 jaar. Hun vader en nonkel leerden hen alle kneepjes van de mode en inmiddels zijn zij op welverdiend pensioen. Joke & Kaat zijn de derde generatie in deze familiezaak.
“We zijn enorm trots op de evolutie die de winkel heeft doorgemaakt. Maar we konden dit uiteraard niet alleen. We hebben een fantastisch en hardwerkend team waar we steeds op kunnen rekenen. Zij kennen onze trouwe klanten door en door en gaan graag op ontdekking met nieuwe klanten.”

 

Joke en Kaat

 

Charlotte  9 maanden in ons team

 

“Vorig jaar begon ik bij Succes Fashion en ik vind het geweldig. Het sociaal contact met de klant en het gevoel dat ik krijg als een klant tevreden de winkel buiten gaat, is waarvoor ik het doe. Wanneer ik een klant de perfecte broek kan laten passen, voel ik mij super!”

 

 Lucy 18 jaar in ons team

 

“Ik hou ervan combinaties uit te zoeken waar anderen niet meteen aan zouden denken. Na 18 jaar in dienst, heb ik nog steeds geen voorkeur voor bepaalde merken, en ben ik altijd benieuwd naar de nieuwe trends en kleuren."

 

Veronique 11 jaar in ons team

 

“Wat ik het leukste vind aan de job? Elke dag leer ik weer iets nieuw of doe ik iets anders. Dat gaat van pakjes klaarmaken, foto’s voor de webshop maken tot administratieve taken. De job verveelt nooit.”

 

Elise 21 jaar in ons team

 

“De merken in onze winkel zijn top. Mijn favorieten zijn Xandres en Terre Bleue, heel veelzijdige merken waar je je altijd goed in voelt. En dat gevoel wil ik ook naar de klanten overbrengen als ik voor hen de perfecte outfit probeer samen te stellen.”

 

Hilde 6 jaar in ons team

 

“Soms hebben we klanten waar een kledingstuk perfect past bij hen, maar waar er toch nog wat aanpassingen moeten gebeuren. Dat is mijn specialiteit! De opluchting op het gezicht van de klant wanneer dat ene leuke kledingstuk toch kan aangepast worden is magisch.”

 

Vera 33 jaar in ons team

 

“Als ancien is het super om te zien dat we een fantastisch team hebben dat op elkaar ingespeeld is. De klanten voelen dit uiteraard ook aan, met een goed gevoel winkelen is het belangrijkste. Daarom hecht ik ook veel waarde aan een verzorgde etalage en winkelopstelling.”

 

Linsy 3 jaar in ons team

“Wanneer de klant de winkel binnenstapt, begint het proces van informatie verzamelen, gesprekken voeren met de klant, de juiste kleren uitzoeken,… Het geeft zo veel voldoening om te zien dat een klant oprecht blij is met hun aankopen.”

 

 Micha 12 jaar in ons team

 

“Als team staan we echt volledig achter de merken die we verkopen. De diversiteit van de collecties in de winkel vind ik fantastisch. Je kan mij steeds plezier doen met kledij van Taifun, Vila Joy, K-Design en Geisha. Dat zijn mijn favoriete merken.”

 

Ann 9 jaar in ons team

 

“Het leukste aan in een kledingwinkel werken is dat je altijd mee bent met de laatste trends op modegebied. De ervaring en kennis die ik de laatste negen jaar heb opgedaan helpen mij elke dag om de klant te begeleiden in het zoeken naar de perfecte outfit voor elke gelegenheid.”

 

Elk van onze collega’s heeft zijn eigen specialisatie, maar we hebben allemaal hetzelfde motto: Succes staat je!

Tot snel in onze dames- of herenwinkel